top of page
FUNDAL ALB.png

Sesiunea Națională de Comunicări Științifice

[2023] Ediția a XVIII

Participarea la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice devine an de an o tradiție încântătoare pentru cei pasionați de cercetare și studiul istoriei. Acest eveniment este organizat cu entuziasm de Asociația Studenților la Istorie „Dacia” în colaborare cu Facultatea de Istorie din cadrul Universității din București, cu alte facultăți din țară și cu Cercurile Studențești, reflectând munca și dedicarea constantă a participanților.

Desfășurată în mod tradițional în luna septembrie, Sesiunea Națională de Comunicări Științifice reprezintă momentul perfect pentru a vă aduce în prim-plan cercetările și ideile, oferindu-vă posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate academică dinamică și dedicată.

Dacă sunteți dornici să vă împărtășiți ideile în cadrul unei cercetări istorice pe o tematică captivantă și să vă bucurați de o experiență academică deosebită, Sesiunea Națională de Comunicări Științifice oferă o oportunitate ideală. Așteptăm cu nerăbdare contribuțiile voastre și suntem convinși că veți găsi în acest eveniment un mediu propice dezvoltării academice.

Cover SNCS
Screenshot 2023-12-23 at 20-44-10 Asociația Studenților la Istorie „Dacia” (_asidub) • Ins
bottom of page