top of page
FUNDAL ALB.png

Freshers week [2023]

“Freshers” este unul din cele mai frumoase proiecte marca ASID și îi vizează în mod direct pe bobocii din fiecare an. Începutul facultății vine cu stări puternice de entuziasm, dar și cu teama de un nou început.

 

Astfel, ASID s-a gândit, începând cu anul 2020, să vină în ajutorul bobocilor și să le ofere primul prieten sau, așa cum ne place nouă să îi spunem: mentor. Înainte de începerea anului universitar, voluntarii noștri vor scrie fiecare câte o scurtă descriere a lor, vor adăuga o poză, urmând ca bobocii să aleagă 3 potențiali mentori cu care simt că rezonează. Ulterior, fiecare boboc va fi repartizat la una dintre opțiuni și va fi contactat de noul său mentor. Acesta le devine îndrumător și, de ce nu, prieten.

 

Mai mult decât atât, prima săptămână de facultate este dedicată interacțiunii dintre boboci, prin diverse activități de integrare în mediul academic: tururi ghidate, seri de socializare, how to studenție (unde studenții mai mari realizează un ghid studențesc al bobocului) și poate chiar un treasure hunt. “Freshers” urmărește să ajute bobocii să se integreze în noul colectiv și să aibă posibilitatea de a se adresa oricui cu orice nelămurire ar avea.

 

Așadar, boboci, va îndemnăm cu căldură să vă alegeți fără sfială mentorii, să veniți în număr cât mai mare la activitățile din cadrul Fresher’s Week si să pășiți cu încredere pe drumul vieții de student!

Campanie 1
Campanie 2
Campanie 3
bottom of page