top of page
FUNDAL ALB.png

Asociația Studenților

la Istorie „Dacia”

Cine suntem noi?

FUNDAL.png

În urmă cu 18 ani, Asociația Studenților la Istorie „Dacia” era înființată de 5 studenți ai Facultății de Istorie. După aproape 2 decenii de la acel moment, ASID a ajuns să aibă peste 150 de voluntari, fiecare aducându-și propria contribuție pentru binele asociației și misiunea de voluntariat pe care cei 5 fondatori au întrezărit-o.

02

ORGANIZARE

01

CÂND AM

LUAT NAȘTERE

Toți voluntarii ASID sunt membri în unul dintre cele 6 departamente ale asociației, acestea având rolul de a șlefui talentele fiecărei persoane și de a le oferi un mediu în care pot să crească, ca voluntari și persoane. Cele 6 departamente sunt: Resurse Umane, Comunicare & PR, Design & IT, Administrativ, Conferințe și Proiecte și Fundraising. Toate departamentele colaborează la realizarea proiectelor întreprinse de asociație. Anul acesta, ASID organizează nu mai puțin de 9 proiecte.

Nu în ultimul rând, rolul ASID nu este doar cel de autodezvoltare și încurajare a membrilor săi să iasă din zona de confort, ci aceasta își propune să își reprezinte studenții și să faciliteze o mai bună funcționare a mediului academic. Totodată, asociația dorește să aducă istoria mai aproape de tinerele minți pe platformele sale de socializare.

03

SCOPUL NOSTRU

FUNDAL ALB.png
DESIGN&IT
COMUNICARE&PR
ADMINISTRATIV
RESURSE UMANE
PROIECTE
FUNDRAISING

Departamentul

Administrativ

Departamentul de

Comunicare&PR

Departamentul de

Design&IT

Departamentul de

Fundraising

Departamentul de

Resurse Umane

Departamentul de

Proiecte și conferințe

ADM
PR
DESIGN
FR
HR
PR
bottom of page