top of page
FUNDAL ALB.png

Career Compass [2024]

13-17 mai

"Career compas" este varianta pilot a unui eveniment care sperăm că va avea un loc în rândul proiectelor care dispun de câte o ediție anuală.

Scopul acestui proiect este de a le prezenta studenților care urmează specializări precum: Istorie, Istoria Artei și Relații Internaționale și Studii Europene, care sunt oportunitățile de carieră de care dispun în domeniul pe care s-au specializat.

Acest proiect s-a desfășurat în săptămâna 13-17 a lunii mai. Mai precis, în zilele de 13, 14 și 16, au avut loc conferințe care au corespuns temei pentru care au fost intenționate. De asemenea, numărul studenților care au participat în cele trei zile este unul de aproximativ 80 de persoane.

Career compas a debutat în data de 13 mai 2024 cu panelul intitulat "the Art of Past" care a găzduit reprezentanți ai instituțiilor: Institutul Național pentru Studierea Holocaustului, Yunus Emre Enstitüsü, Muzeul Județean Buzău și Centrul de Promovare a Egiptologiei, Orientului și Mediteranei, alături de moderator care a fost una dintre studentele Facultății de Istorie, Sabina Toma.

Ziua de 14 mai 2024 a reprezentat desfășurarea următorului panel, anume "the Art of Beauty" care a adus în fața studenților reprezentanți ai instituțiilor: Muzeul Hărților, Corul Național de Cameră "Madrigal — Marin Constantin" și Artmark, alături de moderator care este studentă la specializarea Istoria Artei, Mariuca Drăgoi.


Proiectul s-a încheiat în data de 16 mai 2024 cu panelul intitulat "the Art of Diplomacy" care a adus în fața studenților un fost absolvent al programului de studii RISE, care în prezent lucrează în cadrul postului de televiziune Digi 24, actualul prodecan al Facultății de Istorie, Bogdan Antoniu și un reprezentat al Yoop, alături de moderatoarea Georgiana Mihai, absolventă a programului de studii RISE.

Vă mulțumim dacă ați fost alături de noi în desfășurarea acestui proiect! Iar dacă nu ați avut prilejul, vă invităm să ne asistați în edițiile urmatoare!

1. COVER (1).png
Invitati - slide 1.png
Invitati - slide 2.png
bottom of page