top of page
fundal rosu site.png

Asociația Studenților la Istorie „Dacia” (ASID), este asociația reprezentativă a studențiilor Facultății de Istorie. Aceasta a luat naștere la 6 aprilie 2005. Încă din 2005, asociația este membră a Asociației Studenților din Universitatea din București (ASUB), din februarie 2007, membră a Uniunii Studenților din România (USR) iar, din 2010, membră ISHA (International Students History Association).

02

FONDATORI

01

PARTENERI

În urmă cu 18 ani, 5 studenți au venit cu ideea de a avea o organizație care să se ocupe constant de reprezentarea intereselor studentești. De atunci, voluntarii asociației au contribuit activ la susținerea intereselor studenților și la crearea unor contexte favorabile dezvoltării personale și profesionale. Acest obiectiv s-a concretizat prin organizarea proiectelor dedicate studenților și prin integrarea constantă a acestora în comunitatea facultății.

Printre primele proiecte ale asociației s-au numărat  „Balul bobocilor”, „Serata de Crăciun”, „Zilele ASID” și „SNCS”, dar ASID a creat diverse activități culturale, sociale și sportive dedicate studenților din cadrul facultății și nu numai. Cel mai recent proiect, „Prin Bucureștiul Istoric” propune explorarea și promovarea patrimoniului cultural al capitalei.

03

PRIMELE PROIECTE

FUNDAL ALB.png

Parteneri

FIUB
USR
ASUB
bottom of page